blogspot visitor counter

joi, 5 mai 2011

Ziua barbatului?! Pro… sau contra?

Azi, 5 mai e “Ziua Barbatului”. Cel putin in Romania ca in alta parte… ghici… nu-i! Sa incep cu la multi ani? Cu ‘sa traiti bai barbatilor din Romania’? NU! Lucrurile nu stau chiar asa.

Am inteles. Vrem egalitate intre sexe( eu una nu vreau, cu egalitatea vine si responsabilitatea). Deci barbatii sau gandit… “Ce ma, noi de ce sa nu avem o zi a noastra? Femeile de ce au? Ce numai ele merita?” Poate ar trebui sa le explice cineva… “Ziua internationala a femeii” nu-i o zi in care femeile au liber, se duc acasa, primesc cadouri si asteapta sa le sufle cineva in "…". Ziua internationala a femeii a fost creata sau, ma rog, proclamata printr-o Rezolutie ONU ca Ziua Națiunilor Unite pentru Drepturile Femeilor și Pace Internațională”. Deci pentru drepturile femeilor, pentru conditia femeii ( pentru cine nu intelege: drept la vot, egalitate de sanse, drept de proprietate… rahaturi de astea nesemnificative, de nu le aveau femeile si e discutabil si acum daca le au sau nu).

Egalitate intre sexe… Sa intelegem ca barbatii vor o zi a lor pentru ca nu au drepturi?! Ha, ha, ha, ha! Pfhooa! Pazea barbatilor din toata lumea… Vine MATRIARHATUL !!!

Intre timp: Un calduros “La multi ani!”

Aaa si am uitat! Buna! Eu sunt Barbs! Aia noua! De care zicea Canibal! Incantata de cunostinta!

11 comentarii:

  1. Eu oricum pe 8 martie o sarbatoresc pe maica-mea si pe bunica-mea
    de 1 martie e mai nasol, trebuie sa recunosc.
    flori peste flori, martisoare hand made :)
    (PRIMAVARA VINE PENTRU TOATA LUMEA)
    iar cat despre mucenici, nu sunt in masura sa vorbesc, o data am sarbatorit si eu si a iesit urat de tot, asa ca... nu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello Barbs!

    Mie nu imi pasa de aceasta asa zisa zi a barbatului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici mie nu imi pasa de ziua barbatului! Doar am vrut sa va tai aripile inainte sa inceapa sa va pese!! :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ai venit Barbs! astept cu interes post-urile tale.

    @ Canibal: nu e ziua mamei, nici a bunicii, e doar ziua cand femeile au inceput sa fie bagate mai mult in seama si sa isi poata exercita drepturi normale. Bine, ca de-atunci si pana acum unora li s-a urcat la cap e alta poveste...

    @ Barbs: da, sa aiba ziua lor, daca ei vor...sa aiba si mai multe zile, ei sa fie sanatosi, important e cum te porti cu cel de langa tine, barbat sau femeie...nu cu ce buchet de flori de prezinti la apel pt ca 'asa trebuie' sau cu cate sticle de bere s-a facut manga de ziua barbatului.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Missy: Eu asa am invatat la scoala. De 8 martie e Ziua Mamei.

    RăspundețiȘtergere
  6. off! si cand te gandesti ca de fapt asta cu ziua barbatului e doar incercarea alora de la Bergenbier de a-si face reclama!
    @ Canibal: si eu am invatat la fel la scoala! 8 martie e ziua mamei, desi pe vremea aia era cam dubios sa sarbatoreasca ziua femeii, muncitorii nu au sex, ei pun umarul la ridicarea socialismului! :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. cat de frumos suna...pun umarul la ridicarea socialismului...

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Canibal: o umbra usoara de melancolie si o lacrima in coltul ochiului pentru vremuri apuse?!

    RăspundețiȘtergere
  9. Intotdeauna.
    Doar daca voi vedea schimbarea la fata, atunci o sa ma bucur sincer ca traiesc vremuri memorabile, pana atunci insa...BOK

    RăspundețiȘtergere
  10. Bok ala inseamna ceea ce cred eu ca inseamna? (adica traducerea din turca pt cuv. bok)

    RăspundețiȘtergere

baga comment