blogspot visitor counter

vineri, 20 mai 2011

Munca, munca….vine VARA

Surpriza . Pentru mine asa e cel putin! De ce? Simplu. Eram vesnica studenta. De cate ori eram intrebata: “vii in oras?”, “iesi in oras?” , “ facem si noi ceva in seara asta?” raspunsul era vesnic acelasi: “ nu pot, am examen” sau “nu pot am un curs”. Ii adusesem la disperare pe toti. Intrebarea “ ba tu cand te apuci de munca?” imi era pusa de 100 de ori pe luna. Asa ca intr-o zi i-am socat pe toti. M-am angajat. Cea mai mare greseala a mea. La inceput au ras toti. Nu le venea sa creada. Cred ca nici acum nu le vine. Ma fac ca muncesc de trei luni. Eu nu prea inteleg cum vine asta cu programul fix. Te duci acolo, termini ce ai de facut, mult prea repede si apoi esti obligat sa te uiti pe pereti pentru tot restul zilei. Practic pierzi vremea. Si mai grav, un dobitoc te si plateste sa te uiti pe pereti. Asta cu uitatul pe pereti e un sport, cred eu, de birou. Mi-e nu imi place. Ma plictiseste groaznic. Macar am internet. ( e al meu de acasa si pot sa fac ce vreau, ca restul nu au acces la nimic). Da nici asta nu ma ajuta. Nu inteleg. De ce nu pot pleca acasa dupa ce termin ce am de facut? Uitatul pe pereti e timp mort. Cate as putea sa fac in timpul asta….

Dar saptamana trecuta am facut nefacutul. Mi-am dat demisia. Le-am zis ca nici nu ma intereseaza daca ma platesc pentru luna pe care am muncit-o ( era inainte de salariu). Deci gata cu munca! Cel putin cu munca asta! Gata cu cozile interminabile de la Registru si de registratura instantelor. De azi sunt libera. Sunt iarasi studenta. Sunt fericita. Imi iau banii si plec. Mi-au obosit ochii de la uitatul pe pereti.

Vine vara bine imi pare… !!!

14 comentarii:

  1. Acum vine partea cu "Nu ies ca nu am bani"

    RăspundețiȘtergere
  2. cum ar fi sa zic si eu asta?
    ia sa zic si eu

    RăspundețiȘtergere
  3. Zi... ia sa vedem... nu imi trebuie bani... libertatea nu are pret!!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Canibal: lasa ma ca asa cum m-ai suportat 4 ani poti sa o faci si in continuare! oricum ieseam mai des cand nu aveam bani. :))) cat despre voma... na nu stiam ca ti se apleaca de la dulciuri sau dulcegarii. stii ce zice mel gibson la sf filmului: FREEDOM!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. da, dar o zice cu matele afara, murdar, obosit (oricum nu mai conta), tradat, dezamagit. Nu prea e dulcegarie.
    Dar asa, o zici stand cu curul pe scaun...libertatea nu are pret. te mai si scobesti in nas putin...libertatea nu are pret si te uiti in continuare in monitoru ala

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Canibal: m-am taiat la deget... deci aia cu matele pe afara e, murdara sunt ca n-am masina cu mine, deci am transpirat, obosita asa m-am nascut, tradata nu mai vb, dezamagita... cand nu sunt eu dezamagita... singura diferenta e ca eu nu arat la fel de bine ca mel gibson, dar lucrez la asta... nu ma pot scobi in nas pt ca degetul pe care il folosesc e pansat!

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Canibal: CINE ZICE ALA ESTE! CINE ZICE ALA ESTE!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand ai timp de stat degeaba, te poti ocupa de proiecte personale.
    Si la noi sunt uneori zile cand nu e multa activitate...mai citim documentatie, mai pregatim o certificare...mai frecam menta, altii lucreaza la proiecte freelance...

    RăspundețiȘtergere
  9. Bun idee asta cu demisia.
    La astia am muncit ca redardu, iar sapt asta nici de cafea nu am avut timp ... iar banii de 2 luni tot nu vin ....

    RăspundețiȘtergere
  10. @TheAnti: stai acolo cuminte ... eu imi permit ca nu-s sanatoasa la cap... tu esti barbat in toata firea, macar f.. inainte sa pleci sau gaseste-ti in alta parte. oricum e bine sa nu te duci la munca. :))) hai sa ne dam toti demisiile si s-o ardem la tl toata vara!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Tu oricum ai vacanta, ca esti studenta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi-as da demisia si doar pt o luna (iulie) ... avem timp sa bagam si Istru si mare, munte ... di tati.

    RăspundețiȘtergere
  13. tu-va muma in cur de puturosi!!!!! LA MUNCA!!!!!! ( pe canibal o sa il exclud ca el e silitor desi comunist prin convingere))

    RăspundețiȘtergere

baga comment