blogspot visitor counter

miercuri, 11 mai 2011

Femeile nu ar trebui sa conduca!!!

A plouat azi dimineata. Ploua de o saptamana sau cam asa ceva. Nu e asa grav dar nu stiu cum se face ca la mine in cartier cand plec de acasa e soare si in centru ploua… taine pe care noi ‘provincialii’ nu le intelegem. Ieri m-a prins ploaia langa un frigider de inghetata. Era singurul loc unde ma puteam adaposti. Am stat cu bale la gura 45 de minute. O vesnicie! Imi merit pedeapsa cu varf si indesat.

Important e ca sunt mandra posesoare al unui autoturism. Sau mai bine el ma poseda pe mine. De ce nu-l folosesc? Pentru ca iar i s-a intamplat ceva. Pentru a nu stiu cata oara anul asta. Nici macar sa explic ce are nu stiu. Am incercat totusi sa o fac. Am sunat la un service. M-a intrebat ala care-i problema. Am balbait eu ceva. Concluzia a fost: “ Aduceti masina. Ma plimb putin cu ea si va spun de la ce este. Am o banuiala”. Am vrut sa intreb cat ma costa dar deja inchisese. Prin urmare e tot in fata blocului… nu e prima data cand o patesc: am ramas pe autostrada dupa ce o luasem din service; scotea fum, aburi la unirii; mi-a fiert apa pe drumul spre aeroport; mi-am spart toba la iesirea de pe bac si povestea continua. Chestia cea mai tare e ca de cate ori merg la service, primesc acelasi raspuns: ‘Domnisoara nu ati stricat-o dvs. Masinile se strica.’ Sincer? Eu nu am auzit niciun barbat sa se planga ca i s-a stricat masina. Astora ori nu li-se strica ori nu spun din orgoliu. Prin urmare nu inteleg… masinile astea nu au manual de instructiuni? Sau macar sa le primim, noi femeile, cu mentiunea…. sunteti mandra posesoare a unei masini, va anuntam ca nu va veti mai cumpara nimic, garderoba dvs va fi aceasi pentru urmatorii cinci ani si veti slabi 10 kg. Macar sa stim in ce ne bagam. Daca stiam de la inceput…. Da’ na am crezut ca daca stii sa schimbi o roata, sa verifici lichidele (ulei, servo, antigel) masina merge! Nu-i adevarat. Trebuie sa fii pregatita psihic sau sa ai tot timpul in masina un barbat. (Am observat ca asa nu am probleme niciodata.)

Sper sa nu ploua diseara. Nu am umbrela. Eu nu mai rezist iar langa frigiderul cu inghetata! Azi imi cumpar trei. Masina oricum se strica. Banii de bacsis ii dau pe inghetata!

17 comentarii:

  1. Nu auzi pentru ca niciun barbat, atunci cand i se strica masina, nu va apela la o femeie, gen, alo, marioara, mi s-a stricat masina, ce fac?
    vor suna intotdeauna la un alt barbat.
    Ba, georgel, mi s-a ars ceva la sistemul electric, nu mai merg farurile in faza lunga.
    Da ma, unde esti, hai ca vin si-ti aduc ce-ti trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ideea e ca nici nu i-am auzit: hai ca nu pot sa vin, am masina stricata, la service, etc. nici scuza-ma... am facut o pana.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai pe cine sa auzi? pe munteanu care nu are carnet?inca... si nici masina?inca....
    pe mine?
    pe taica-tu, cele mai multe sanse ai la taica-tu

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Canibal: ce viata trista crezi tu ca am... sa stii, cunosc mult mai multe persoane... desi tu esti centrul universului meu, dupa care urmeaza tata si apoi restul... :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Oricat de multe replici misogine mi-au venit in cap in momentul in care am citit titlul am sa ma limitez la a spune ca nu sint intru-totul deacord - femeile au utilitatea lor la volan sau in masina.

    Ciudat ca nu ai auzit pana cum de barbati cu masina in service.
    La servici la mine cred ca este principalul subiect de discutie cu barbatii.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Canibal: avand in vedere circumstantele... nu stiu daca sa accept invitatia, sa nu se interpreteze gresit.
    @ TheAnti: probabil traiesc intr-un univers paralel sau sunt mai femeie decat credeam, iar barbatii nu vb despre asa ceva cu mine. cat despre utilitatea femeilor la volan... doar at cand 'partenerul' a baut prea mult, cand se duc la mall si n-ai chef sa mergi cu ele, cand au tocuri de 10 si nu pot merge pe jos. poti fii oricat de misogin vrei, mai misogin ca mine nu ai cum ( cum o veni si asta) :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand am citit titlul postului ma asteptam la cu totul alte motive :))
    Si eu cred ca femeile nu ar trebui sa conduca dar pentru ca sunt cascate, pentru ca isi inchipuie ca pe strada merge cu 'ooops se mai intampla', pentru ca...
    Intr-adevar sunt unele care se descurca super-ok, jos palaria...dar majoritatea sunt prea blonde pentru condus (sper ca nu ofensez pe nimeni pe-aici...imi cer scuze anticipat :D)

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Missy: fact: femeile care conduc fac mai putine accidente decat barbatii. asa ca... problema e ca nu stiu sa isi intretina masinile.. cel putin asa cred... aici intervine calitatea sau ma rog defectul, de a fi cascate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Corect! Femeile nu ar trebui sa condunca, ele trebuie conduse.

    RăspundețiȘtergere
  10. da da! te rog eu vreau sa fiu condusa! te rog! fa ceva! ajuta-ma!

    RăspundețiȘtergere
  11. Vrei sa iti tin si tie un tutorial despre Stapanul tau?

    Pe asta o semnez anonim ca vad ca nu ma pot loga.

    RăspundețiȘtergere
  12. Te poti loga, problema s-a rezolvat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ah, am uitat.
    Daaaaaaa!!! Vrem mizerieeee!

    RăspundețiȘtergere
  14. Tot nu merge.

    - Dau pe autentificare
    - Bag parola ...
    - Ma trimite la panoul de bord si am acces cont
    - Dar cand tau vizualizare blog ma redirectioneaza la blog dar nelogat

    "TheAnti sabotatu'"

    RăspundețiȘtergere
  15. mno, astia de la blogspot fac nu stiu ce mentenanta

    RăspundețiȘtergere
  16. @ TheAnti: tot femeile sunt mai istete... gizas la mine a mers... m-am chinuit putin dar a mers.
    Cat despre Stapan... care dintre ei ca am mai multi!

    RăspundețiȘtergere

baga comment