blogspot visitor counter

marți, 31 martie 2009

Aventurile unei namile la dentist II

Nr. 1 forever!
Deci Nico, rules supreme forever, e foarte tare frate.
Am fost ieri la extractie. NU M-A DURUT. Pe bune zic. A scos maseaua, bucati de masea, a racait cu ditamai cuiu direct pe os zic si nu m-a durut. Foarte tare. Un om nascut pentru a fi MEDIC STOMATOLOG. Sa revenim la aventura.
Plec eu ieri de la munca cu putin morcov in fundoi spre cabinetul Nicoletei. Inchipuiti-va ditamai morcovul la cat de mare mi-e fundalaul. Am tras o ultima tigare in apropierea cabinetului tot repetandu-mi ca o sa fie bine (vorba lu Molia: O sa fie bine ma!). Intru in cabinet. Nico ma astepta zambind. Imediat am inceput sa zambesc si eu. La intrarea in cabinet am zambit de frica, dar ce bine ca Nico e o persoana buna la suflet si mai arunca o gluma, o minciuna si m-am relaxat complet. Asta pana am vazut seringa cu care urma sa-mi faca anestezia. Fraaaaaatteeee. Eu nu am mai vazut asa seringa decat la doctorii veterinari. Nu puteai frate sa ai si tu seringi normale? zic. Nuuuuuuuuuuu, zice Nico razand tare. Cica e o seringa mai precisa, iar in combinatie cu nu stiu ce ac subtireanu face nu stiu ce mare precizie si nu te doare. Am inceput sa fac cacu pe mine.
Facem anestezia pac incep sa par increzator in mine, de fapt stiu ca Nico stie ca eram cu morcoveanu iesit. Incep sa intreb care este procedura. Masea de minte, spart, cleste, o penseta, niste cuie indoite prinse in niste fieratanii (gluma) astea. Eu credeam ca o sa stau jumate de ora sa-si faca anestezia efectul. Dar nu. Pac pac. Nico scoate sculele. Incepem. Hhhhhhhhhhhhhhhh.
Baga un cleste mai subtirel incepe, atentie, eu in momentul ala strangeam atat de tare din buciferi ca nici cacu nu mai avea cum sa iasa. STUPOARE. Nu simteam nimic. Sa-mi frec una zic. Ce se intampla. De ce nu ma doare? Pentru ca anestezia isi facuse efectul si Nico nu lucreaza cu marfa de proasta calitate cum lucreaza altii. A inceput sa clatine ciotu. Nimic. Nicio durere. Ba super tare zic. Cu un ochi ma uitam intr-o parte a cabinetului si cu coltul celuilalt ochi ma uitam la ochii Nicoletei sa vad daca nu prind vreo reactie care sa tradeze gravitatea situatiei. Observ ca Nico se uita nu numai in gura ci si la mecla mea sa vada daca ma stramb sau nu. Asta m-a linistit foarte tare. Scoate un mic ciot. Ma fricoshez. Asta inseamna ca s-a spart. Scoate Nico din dulap niste scule, nu stiu cum se cheama, poate ma ajuta Nico aici. Umbla ea acolo. PRECIZARE: IN TOT ACEST TIMP NU M-A DURUT DELOC. Scuipa zice. Scuip. Sangalau cheaguri, cheaguri. Gluma. Nico ia un cleste mai maricel. Zic gata se termina. Mai e putin. Incepe sa miste dintalaul cand intr-o parte cand in alta. Mai trage, mai misca. Mai trage, mai misca. Intr-un final dupa scobit acolo si nedurut, scoate ultima ramasita si gata it is all over my friends. Super fericit. Desi mi s-a spus ca avem o mecla nu tocmai fericita eu eram fericit in adancul sufletului meu ca am trecut prin asta cu ajutorul Nicoletei fara sa simt durerea. Ba chia r pot sa spun ca m-am distrat. Nico baga niste glume foarte tari chiar cand esti pe scaun.
NU IMI MAI ESTE FRICA DE DENTIST.
RECOMAND TUTUROR PULIFRICILOR (DIN TAGMA CARORA AM FACUT SI EU PARTE PANA ACUM) SA MEARGA CU INCREDERE LA NICO CA NU DOARE SI CA ARE SUPER GRIJA SI E FOARTE ATENTA.

4 comentarii:

baga comment