blogspot visitor counter

marți, 24 februarie 2009

Dezamagire

Dragobetele alearga fetele. Parca asa se zice nu? Cica astazi fetele nemaritate erau alergate de ficiori si care era prinsa avea miros de nunta adica se lasa prinsa in varful dealului unde ficiorul o pupa si o bulanea si o ţâţea si ii dadea duhul magic. Astfel ca anul urmator era rost de nunta. Daca nu o prindea nu se intampla nimic doh.
As alerga-o si eu pe mandra. Dar unde sa o alerg? In garsoniera? Neah. S-ar face prea repede rost de o nunta. In parc sa ma creada lumea nebun si sa ma ia la bataie ca o sa creada ca sunt un violator din Italia si uite bre ca in sfarsit lumea ia atitudine. Neah.
Deci? Ce facem?

10 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. uite o idee:
    - ea are ca punct de plecare ... sa spunem Arad .... si poate porni in absolut orice directie doreste, iar tu ai ca punct de plecare Uzbekistan in cautarea ei.
    Nu aveti voie sa va spuneti nimic inainte de plecare privind directia in care veti merge si nici in timpul cautarii nu aveti voie sa comunicati.
    Nu aveti voie sa folositi mijloace auxiliare de transport, ci doar mersul pe jos
    Daca va gasiti va casatoriti .. daca nu....

    RăspundețiȘtergere
  3. Noi aromanii nu avem mizerii din astea.

    Noi stim sa oferim femeii dragoste zilnic, si in permanenta in o alta forma. Nu avem nevoie de artefacte. :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine a zis de artefacte iubire? de asta ai tu numai un frate ca stiti sa oferiti dragoste zilnica:))))? sau e silnica? avand in vedere traditia conform careia casatoriile sunt aranjate intre familii cu sau fara voia protagonistilor principali. Ha?

    RăspundețiȘtergere
  5. - Institutia casatoriei aranjate a existat atat in vestul europei cat si in estul europei insa cu timpul a disparut. Am sa iti reamintesc ca la turci in zona rurala inca se mai practica. Daca la aromani ar fi fost valabila in ziua de azi eu as fi fost casatorit de aprox. 3 ani.
    - Nu confunda dragostea, erosul, sexul si facutul copiilor.
    - Zilele mamei, femeii, dragobete, craciun si altele sunt artefacte, ritualuri.

    RăspundețiȘtergere
  6. artefactele sunt obiecte
    am sa iti reamintesc ca aceasta traditie nu se mai practica nici in zona rurala a Turciei, cred ca informatiile tale sunt eronate, mai degraba vechi, zic sa faci un update la biblioteca sau sa intreprinzi o excursie in Turcia sa vezi starea de acum a zonei rurale turcesti. dar cum bine stim amandoi ca exista presiunea comunitatii si in special al parintilor spre "gasirea" partenerului potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  7. presiuni intodeauna vor fi indiferent de limitele lincvistice, etnice, sociale etc...

    RăspundețiȘtergere
  8. eu zic ca oricum nu are rost sa o alergi prea mult ca se satura si ea de alergat si vrea si altceva.

    daca e rost de nunta, se impiedica ea singura..nu tre sa o alergi prea mult.

    RăspundețiȘtergere
  9. sau poate nu vor fi presiuni intrucat poti convinge dusmanii ca esti responsabil si ca poti gasi singur ceea ce-ti trebuie.

    RăspundețiȘtergere

baga comment