dupa principiul afumat dar nu mort beat anul asta Muflonul a.k.a. scobitu a.k.a. the mad hatter a.k.a. lotcaru' a.k.a. neseriosul va pregateste o................. AFUMATOARE: facuta la locul faptei in care se vor prepara tot felul de legume de nu le mai stii pe nume cum ar fi chiulka zis si PMM zis si hamsii zis si sprot, carne de porc ,zisa si leguma cea mai buna, sau de alte vietuitoare ,slana zisa si coshmarul celor cu tendintze(de obezitate vreau sa zic ) , peste prins de pescarii mult prea amatori zis si rara avis si ,in general, cam orice ne pica in gheara de are gust bun afumat.
De altfel se vor afuma si persoane .........dar aici e o cu totul alta tehnologie
oooooo....da....abia asteptam...
RăspundețiȘtergerenu exista pescari amatori si profesionisti.exista doar nedelcu si restu
RăspundețiȘtergereeu vreau sa manac ceapa cu branza si slana (sau peste afumat)
RăspundețiȘtergereZic ca anu asta sa facem rost si de o plasutza ca sa prindem minunatii pesti mici care misuna la mal si la care balesc an de an imaginandu-mi-i pusi pe tabla sau la afumatoare
RăspundețiȘtergeremiam miam miam si cu un merlot miam miam miam