blogspot visitor counter

vineri, 20 februarie 2009

De ce ne place sa bem?

M-am intanlit cu doi vechi si foarte buni prieteni de'ai mei miercuri seara sa bem o bere.
Ne chinuiam de mult sa ne vedem si era absolut necesar sa facem asta repede pentru ca unul dintre ei locuieste si lucreaza in Cluj si pleca in cateva zile. Am stabilit unde mergem (degeaba ca am mers in alta parte), am zis ca nu bem mai mult de doua beri, pentru ca fiecare dintre noi aveam a doua zi treburi importante si ....bineinteles ca am dat fiecare cate doua randuri de beri...dupa care stiu doar ca am ajuns acasa la 3 (stiu asta pentru ca prietena mea nu uita niciodata sa imi aminteasca ora exacta la care ma intorc acasa).

A doua zi (ieri) trebuia sa ajung la Brasov la ora 12, deci trebuia sa plec de acasa pe la 8, lucru care s-a si intamplat pe jumatate - am plecat la 8, dar am ajuns la 13 deoare ce era o zapada de la Campina in colo de mergeam cu 30km/ora.

Mi-am promis de minim 10 ori ca nu mai beau ieri dimineata.

5 comentarii:

  1. pentru ca ne place , ptr ca vor biscuiti la trei dimineata si de fiecare data cand bem o bere exista "da nu exagerezi? ,cred ca ar trebui sa bei cu masura ", ptr ca e naturala , ptr ca dupa 5 beri si nikita e anorexica , ptr ca dezinhiba , ptr ca e buna ( si berea si ea ), ptr ca ne face sa fim iubareti a doua zi dimineata doar doar ne-o ierta , ptr ca de fiecare data cand ne trezim ne promitem solemn ca nu mai bem ptr ca deja am baut 3 beri si incep sa ma intreb daca nu ar trebui sa ma las de baut si asa mai departe


    ps :de maine nu mai pun strop de alcool in gura . ma doare capu ' si am ami si fumat un pachet de tigari azi . la dracu cu el de alcool

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarul este ca bem ca estem betivani imputiti si nu stim sa bem numai una cand una e chiar de ajuns sa te simti bine si bei si vodca si bei toate cacaturile de parca ai avea ceva de uitat intocmai ca betivanii imputiti.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu stiu daca mi-am pus vreodata intrebarea ”de ce imi place sa beau?”.
    Eu stiu atat: beau pentru ca pot! Si cum pot sa beau mult => ermmm am uitat, iar asta nu cred ca e casa mea ... scari ???? merg singur sau ma cara cineva?
    Apropo nu m-am mai imbatat in halul asta de mult .... trebuie sa luam atitudine.

    RăspundețiȘtergere
  4. daca ma intrebi pe mine? adica intreb (ca eu am scris) pt ca asa ne trebuie. zic

    RăspundețiȘtergere

baga comment