blogspot visitor counter

marți, 19 iulie 2011

Cainele moare de drum lung, iar prostul de grija altuia!

Yeaaaiii! Ma marit!!! Da stiu … multumesc, multumesc! Dar nu-i asta problema de fapt. Problema e reactia la anunt. De mici am fost invatati ca societatea ne vrea casatoriti, ca asta-i calea normala. De unde eu in “dobitocenia” mea am crezut ca daca ai o astfel de veste, lumea se bucura cu tine, pentru tine. Ghinion! Nu-i chiar asa. Am anuntat toata lumea la inceput, cum ma intalneam cu cineva cum spuneam. Am dat si telefoane… am facut de toate. Insa nimic nu se compara cu reactiile pe care le-am observat. Daca vreti sa va distrati spuneti ca va casatoriti (Ii scoatem din ecuatie pe cei care se bucura si ii simti langa tine). Atunci sa vedeti! Intrebari, ..soc…,” arata inelul”… “hai ma, serios?”, “te-ai gandit bine?” , “ sper ca la anu’ nu?”, “ si cum ti-a zis?, cum te-a cerut?”. Unii isi revin din soc intr-o saptamana, altii se imbata din prima seara….. partea cea mai tare e ca iti dai seama care dintre cei sau ma rog cele care afla nu-s deloc fericiti. Si lucrurile se petrec cam asa… dupa o luna, timp in care a aflat toata lumea pe care ai crezut-o importanta... se trezeste cainele (ca sa nu zic prostul) si afla dintr-a 12-a sursa ca ai fost ceruta. Ii cade cerul in cap, isi da seama ca-i in public, mimeaza bucuria si un ranjet de fericire. Mai mult! Nu crede, vrea sa stie de ce nu a fost anuntat, de ce nu i s-a cerut voie, de ce “prietenul cel mai bun” nu i-a cerut sfatul, cum de dracu’ nu a aflat… deci prin urmare nu-i adevarat. Nu poate crede! Nu-si revine. Pai el ( cainele) e cel mai important. Trebuia sa stie primul.

Ca sa clarific… pentru cei care nu au fost informati… da e adevarat. Nu ati aflat deoarece lumea se invarte si fara voi… si mai grav…. Un ochi atent cu luare aminte poate observa… deci… revin la zicala cu cainele…

12 comentarii:

  1. Who is, do tell, pretty pleaaaaaaaase

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Canibal: as cam spune tuturor, credde-ma pe cuvant... dar nu pot! daca spun nu sunt altceva decat o ' mahalagioaca' asa cum cred unii. dar iti promit ca tie iti zic...la o cafea. daca nu te-ai prins deja!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stai, cine era cu mahalagioaca, ca nu mai tin minte...

    RăspundețiȘtergere
  4. Damn, imi da mizeria rateuri, trebuie sa iau vreo pastila ceva... Ia intreaba pe sora-ta... Pentru mizerie ce pastile se iau?

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Canibal: mai bine o intrebi pe laura aka laurika ca e si ea farmacista :))). oricum pt mizerie nu se iau pastile. rateul la mizerie se trateaza cu mizerie si cafea!!! Oricum esti pe aproape te-ai prins tu asa da' inca nu-ti dai seama. Oricum nu spune pe aici ca nu-i frumos.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu reconciliantul ( in privinta unor persoane) spun ca mai sunt si oameni care se bucura sincer alaturi de tine chiar daca afla mai tarziu decat altii si cred ca ca nu e neaparat necesar sa dai cu vestea in toata populatia oficial din prima zi . cred in schimb ca oamenii pe care ii pretuiesti trebuie anuntati prin contact vizual direct mai devreme sau mai taziu

    RăspundețiȘtergere
  7. In primul rand felicitari si casa de piatra! In al doilea rand, mai e o vorba: nu te lua dupa toti prostii. Am mai auzit astfel de cazuri, dar viitoarea mireasa nu le-a bagat in seama. Ea era fericita, oricat i-ar fi zis alte "prietene" ca poate se grabeste sau o intrebau de ce nu le-a anuntat - pt ca nu mai erau asa apropiate?! In fine.. La verighete v-ati gandit? Si ele sunt importante. Stii, este un concurs la Gemstones Bijou – cumperi orice bijuterie si poti castiga un pandantiv cu lant din aur galben, cu diamante. Asa-i ca ti s-ar potrivi de minune? Alea care te invidiaza n-au decat sa moara de ciuda! Succes cu pregatirile!

    RăspundețiȘtergere
  8. @ toata lumea: Viitorul meu nash a zis o "vorba mare" la sf. asta de saptamana catre nevasta-sa (nasa mea :) ) " Dc e prietena ta de ce nu ai chemat-o ma?" ma rog discutia era mai lunga dar avea dreptate, sunt prieteni si " prieteni ". ( hai Canibal ca incet incet te prinzi :)))
    @ Daniela: nu te supara, dar nu prea sunt eu mireasa conventionala (si nici mahalagioaca pe care o cred unii :)) ) si nici nu-mi imi place aurul deloc si nici intr-un caz nu as vrea sa castig nimic...
    @ toata lumea: Post-ul de mai sus a fost scris intentionat pentru ca 'cineva' sa se prinda de 'ceva'... sa sper ca o va face.

    RăspundețiȘtergere
  9. m-am prins. mama ce mizerie e in postarea asta. de urmarit :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Canibal: Sper sa nu se lase cu si mai multe mizerii! stiam eu ca te prinzi... si crede-ma ai de unde sa aflii mai multe detalii, eu cred ca am cam fost menajata de al meu barbat, asta asa ca sa nu fac prea urat!

    RăspundețiȘtergere
  11. Hai, sa se certe lumea pe blog!!!!
    I like it
    I totally approve "mizerie"

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Canibal: Daaaa stiu... de unde si titlul 'unele peste altele, printre care mizerii'!!!

    RăspundețiȘtergere

baga comment