blogspot visitor counter

marți, 16 decembrie 2008

Am intrat intr-o perioada de criza... nu stiu altii cum sunt dar pe mine in decembrie ma apuca introspectia( si bine mi-ar fi fara). Nu doar ca te iau toti dracii gandidnu-te la curatenie, cumparaturi, meniu, cadouri si alte cele dar mai intrii si intro pseudo campanie electorala in care esti singurul candidat sau... daca ai tulburari de personaliteate... dar sa nu intram in detalii. Inapoi la introspectie, lucru la care eu esuez cu un patetism demn de cartea recordurilor...Vine anul 2009! yaaay!! timpul sa tragem linie, adunam si bune si rele, trecem in revista evenimentele majore, adaugam si oamenii pe care i-am intalnit in decurs de un an si calculam in ce mod ne-au fost afectate (sau nu) vietile. .. Bai mie-mi da cu minus!!! XDXD. O iau de la capat? Mi-e sa nu incurc sticlele cu chiuvetele si dopurile cu lifturile...am inceput sa ametesc si pagina asta elecronica nu mi se pare prietenoasa, asa ca trec la rezolutii. Sau nu? I dare the blog members to a game of tag and Ilhan, you're it!! heheh posteaza tu o lista de 'promisiuni electorale' si eu o sa ma intorc cu un alt post. bafta :D

6 comentarii:

  1. Curatenie? Cumparaturi? Cadouri? - sa deschid dictionarul sa vad ce inseamna... recunosc... de cuvantul ”cumparaturi” am mai auzit ... vag.
    Oricum observ ca pentru tine ultima luna a anului inseamna chiar mult ... tragi linie si iti analizezi parcursul de pana atunci ... Nici nu mi-am pus problema sa fac asta, iar daca mi-as pune o astfel de problema nu as avea nici un argument sa aleg in special luna decembrie. De ce nu martie?
    Ce bine e de mine ...
    - Conceptul de a face curtatenie ma depaseste.
    - Ordine? Eu sunt ordonat dar numai din punctul meu de vedere.
    - Cadouri? Nu fac - e doar o alta forma de a cumpara pe cineva.
    - Campanie electorala? Teoretic - da. Dar singurul lucru pe care il misca in mine este referinta catre definitia partidelor politice - obtinerea, mentinerea si exercitarea puterii. In alte cuvinte: Scarba!
    - Evaluare a ce am realizat si ce nu am realizat? Imi pare irelevant. Raspunsul il gasesc in o sticla de Votka.
    - Totul moare la un moment dat si nimic nu conteaza

    Nu e de mirare ca sunt asa fericit :)

    RăspundețiȘtergere
  2. te invidiez, putini oameni pot sustine ca sunt ferciti, iar eu..poate nu caut raspunsurile unde trebuie, sau poate imi pasa...

    RăspundețiȘtergere
  3. @bananamamarama
    Nu stiu daca sunt fericit, nici nu ma intereseaza. Cand am probleme - Râd! Cand nu am probleme - Râd!

    @ Canibal
    Cred ca in loc de ”m..!uie” ai vrut sa scrii ”Merg in UE” - uite te-am invatat ceva ... dar vezi ca ai scris prost UE =))

    RăspundețiȘtergere
  4. Not. Am vrut sa scriu chiar ma m.uie. Cat despre merg in UE ce vrei sa spui?
    Suntem deja in UE deci merg deja in UE.

    La naiba tebuie sa setez blogu sa permita injuraturile

    RăspundețiȘtergere

baga comment