blogspot visitor counter

vineri, 25 noiembrie 2011

Arta de nu spune nimic (acest post este dedicat lui Canibal si bineinteles lui TheAnti)

Va rog sa ma iertati… nu am inspiratie. Nu ma mai stresati cu scrie si tu ceva!!! Jur (pe ce vreti voi) ca mi-am stors creierii si am scurtcircuitat singurul neuron (ala de blonda ‘wanna be’ pitzipoanca) ca sa imi respect obligatia asumata cu buna stiinta de a scrie, de a posta pe acest blog. Am facut documentare intensa! In fiecare seara am zappat din canal tv in canal tv cu scopul de a sadi o samanta de orice in capul sec pe care il port cu mandrie. Nu am vazut nimic interesant…- a trecut legea cu maidanezii ( mare branza… am 8 adoptati), Geoana si-a luat-o in bot si prin urmare a facut mare adunare socio-inaltatoare la Dabuleni unde babele i-au jurat credinta, Basescu a afirmat ca in Romania exista 300 de mii de someri (sincer cred ca se referea doar la aia care locuiesc in Bucuresti), Daily ‘whatever’ (ziar de importanta magnifica in Marea Britanie) a scris ca Printul Charles va fi rege in Romania, Cristea o inseala pe Dragusanu cu nu stiu ce matracuca, un preot fara carnet a condus beat si a lovit ‘mortal’ o persoana, proful de la liceul (alegeti voi) a fost arestat preventiv, regele Cioaba vrea sa faca un film regizat de Mel Gibson, aleia de la Neata cu Razvan si Dani i-a iesit o tzatza cand prezenta vremea. Mai mult, sa imi fie cu iertare, nici viata mea nu prea ofera subiecte de inspiratie demne de postat… n-am mai iesit din casa din septembrie, singurele momente de respiro au fost escapadele la Istru unde nu pot sa zic ce s-a intamplat pentru ca ce se intampla in Istru ramane in Istru, nu am facut invitatiile pentru nunta, m-am lovit de zidul descris de revistele de femei pe care il ridica barbatii cand este vorba despre a organiza nunta, nu am cauciucuri de iarna, si tare as vrea sa ies la o cafea cu tine Canibal ca de TheAnti m-am saturat (daca accepti invitatia promit sa iti zic toate barfele despre TheAnti ).

Prin urmare, in speranta ca voi primi iertare promit solemn sa scriu pe blog ceva inspirat si demn in cel mai scurt timp cu putinta…

18 comentarii:

  1. Pffff... Cand vrei sa zici ceva scrii doar 2-3 randuri, cand nu vrei sa zici nimic scrii ditamai polologhia...Pai, cum vine asta bre?
    Hai cu cafeaua aia. De cand tot "jur ca ies saptamana viitoare"...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai spus foarte multe in acest post. Esti inca foarte departe de "arta de a nu spune nimic". :P

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Canibal: miercuri la cafea... e bine? da' ma ierti da? ;)
    @TheAnti : sunt femeie asadar e genetic sa nu spun nimic in 1000 de cuvinte :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu m-ai inteles.
    Ceea ce am vrut sa spun este ca ai spus foarte multe pentru un post cu un astfel de nume. Chiar foarte multe si pt un post "normal".

    RăspundețiȘtergere
  5. @TheAnti: o daaaa! deci acum primesc reclamatii pt ca am scris prea mult!
    nu va convine nimic. cand postez e prea mult, cand nu postez de ce nu postez. C..uri sucite ce sunteti voi! :p

    RăspundețiȘtergere
  6. Barbie: Privirea in sus si capul plecat!

    ... a si da - tu posteaza acolo si nu comenta :P

    RăspundețiȘtergere
  7. @ TheAnti: must be really lonely being you!!! sa nu imi spui ca am ajuns material de l..ba in fanteziile tale murdare.

    RăspundețiȘtergere
  8. a se observa ca nu am folosit cuvinte obscene...cat despre Romance ... ce a fost, a fost...

    RăspundețiȘtergere
  9. Bhaaa ce poti sa spui!!!
    Faza cu laba era a lui bumbac, la mine avea alta insemnatate gestul sau mimica (de fapt).

    RăspundețiȘtergere
  10. nu inteleg nimic... eu am vrut sa-mi cer scuze ca nu am mai postat si m-am ales cu discutii despre sex! cata mizerie domnule, cata mizerie...
    @TheAnti: si ce insemnatate avea la tine?

    RăspundețiȘtergere
  11. Mmno ... nici nu stiu daca sa mai explic sau nu tinand cont de faptul ca ai putut spune asa ceva si mai mult decat atat sa faci o astfel de confuzie si chiar sa te gadesti la astfel de lucruri cu referire la mine...

    Era vorba de o forma de supunere dar incompleta. in sensul ca: capul in jos semifica supunere, iar privirea in sus faptul ca esti atenta si ai riposta oricand ai ocazia.

    Nu mai contiunui m-ai facut sa ma simt murdar ...

    RăspundețiȘtergere
  12. Tu nu te uiti ma la ea cand ii "sapi dupa aur"?

    RăspundețiȘtergere
  13. :))) imi pare rau... sincer... sper sa ma ierti... nu mi-am dat seama ca esti pur si inocent...

    RăspundețiȘtergere
  14. " a sapa dupa aur" echnivaleaza cu dragostea in cavitatea bucala? are vreo legatura cu mineritul sau are menirea de a ne trimite cu gandul la dintii de aur pe care o eventuala partenera ii poate poseda in gura si la faptul ca impingerea scarbavnicului in fix acea cavitate poate semana cu un sapat ?

    RăspundețiȘtergere
  15. "a sapa dupa aur"- a sapa in cavitatea femeiasca

    RăspundețiȘtergere
  16. pai tot nu m-ai lamurit ... despre ce cavitate vorbm?

    RăspundețiȘtergere

baga comment