blogspot visitor counter

joi, 16 aprilie 2009

Mincinoşi împuţiţi

Mai ţineţi minte afişele mincinoase cu concertele cu manelişti pe care apăreau şi persoane ca Florin Piersic, Gheorghe Dinică? Ei, dacă nu ţineţi minte înseamnă că nu le-aţi văzut deşi era prettz fucking impossible să nu le vezi, acestea împânzind tot oraşul/oraşele.
La fel ca organizatorii concertelor de manele, PlayCool a dat o ţeapă cum nu a mai luat rockeru român la vreun concert până acum. Cică AC/DC trebuia să vină în România la acel festival dubios Bucharest Rock Arena. Părerea mea este că, deşi PlayCool vroia să dea ţeapă cu festivalul a văzut că nimeni nu cumpără bilete. Şi ce au zis dumnealor? Ia să zicem că vine o trupă mare ca să cumpere şi amărâţii aştia de roakeri biletele astea de rahat. Zis şi făcut. Şi s-au gândit ei aşa. Pe cin să cheme, pe cin să cheme? Pe AC/DC frate!!!!!! Cum naiba chemi tu PlayCool, firma scoasă din cur, pe AC/DC frate??? Nu i-au adus Emagic şi îi aduce PlayCool? Frate, fii logic. Trebuie să aduni o grămada de bănăret ca sa-i aduci pe AC/DC cu tot cu echipamentul lor. Scena de la Iron Maiden este minciună pe lângă ce arsenal au moşălăii ăştia.
Una peste alta, cică şmenarii de la PlayCool sunt evrei. Adică nici măcar români. Mai ziceai, lasă mă că e şi ei nişte suflete amărâte. Dar aşa? Nu mai zici. Gen.
Bine măcar că firma ţepuită, One Events, dă banii roacerilor înapoi. Refund frate!
Hai la mai mare! :P

2 comentarii:

  1. Cum zicea prietenul Burtal, să mergem la concert AC/DC în Atena. Da prietene? SOLD OUT îţi spune ceva? Tot turneul se va face SOLD OUT.

    RăspundețiȘtergere
  2. Frate!!!!

    imi place comparatia intre afisele cu manelisti si tentativa cu AC/DC.

    RăspundețiȘtergere

baga comment