desi, acum ca ma gandesc serios la varianta asta de pizza, nu stiu daca va tine o compozitie a blatului din malai si apa. Iti trebuie oua si banuiesc ca daca folosesti malai oua si apa pentru blat nu va iesi cine stie ce. O alta varianta ar fi toppingul de mamaliga. Bucatele taiate marunt sau mai mari in functie de gust. Pizza cu topping de mamaliga cu gem ar fi o alta varianta.
hmmmmm. interesanta abordare
RăspundețiȘtergeredesi, acum ca ma gandesc serios la varianta asta de pizza, nu stiu daca va tine o compozitie a blatului din malai si apa. Iti trebuie oua si banuiesc ca daca folosesti malai oua si apa pentru blat nu va iesi cine stie ce.
RăspundețiȘtergereO alta varianta ar fi toppingul de mamaliga. Bucatele taiate marunt sau mai mari in functie de gust.
Pizza cu topping de mamaliga cu gem ar fi o alta varianta.
topping dublu de mamaliga, va rog!
RăspundețiȘtergereIntrebarea era pt mamaligaro-moldoveanul de burtal.
RăspundețiȘtergereVii cam tarziu cu precizari
RăspundețiȘtergereO dezbatere nu strica niciodata.
RăspundețiȘtergereIl asteptam pe mamaligar atunci
RăspundețiȘtergere