blogspot visitor counter

miercuri, 27 ianuarie 2010

Eurovision... suckers!



Ei bine, aseară mă uitam la TV şi făceam eu un zapping mic... când: " -...gggggjjjjjjjjj gggggjjjjjjjjj ggjjj gj gj ggjjjjjj gjjjjj" . What the fuck? Florin Salam vorbea. Vorbea despre cum l-a descalificat juriul din concursul pentru Eurovision. Că cică să vezi că din motive rasiale, că el e ţigan. Juriul zice că nu e aşa cum zice Salam, doar că melodia cu care a intrat în concurs e proastă (adicătelea nu atinge standardele impuse de către onorabilul juriu).
Eu recomand juriul să reconsidere descalificarea lui Florin Salam. Ăsta sigur câştigă Eurovisionul dacă îl trimit la Oslo. Gândiţi-vă la numărul de ţigani din toate ţările europene şi nu numai, care l-ar vota pe Salam ăsta. Direct! France gives Romania 12 points, Spain gives Romania 12 points, Germany gives Romania 12 points, England gives Romania 12 points, Italy gives Romania 12 points, etc.
Ce Trăistariu Nu-mai-ştiu-câte-octave, ce Luminiţa Anghel şi sistem.
Florin Salam dărect!

14 comentarii:

  1. ”Scandalul” a inceput cu cateva zile inainte ca juriul sa dea un verdict. Manelistul a dat cateva declaratii prin presa precum ca va fi descalificat deaorece ar fi tigan.

    Oricum canibale imi place rationamentul tau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia ieri am vazut la tv.
    Chiar cred ca astfel am avea sanse mai mari de a castiga, decat sa trimitem toti poponarii si toate fandositele belite sa se scalambaie acolo

    RăspundețiȘtergere
  3. bah, sa se califice, nu zic ...
    dar sa il ia si pe guta, minune si altii ca ei si sa se duca la Oslo si sa nu se mai intoarca.

    RăspundețiȘtergere
  4. e si ei niste suflete. de ce esti raaaaaaaau?
    oricum minune este primar, consilier, ceva de genu, e ocupat, nu poate, deci aici ramane

    RăspundețiȘtergere
  5. nu te inseli ... minune este consilier la primarie.

    mai atunci sa se intoarca, dar sa nu mai cante...

    RăspundețiȘtergere
  6. hai ca maine va vad imbracati in camasi cu paiete si cu pantofi albi in picioare....daca tot va manelizati atat poate dati si voi un vot ca se alege noul rege al manelelor! hai, taves bahtalo!!

    RăspundețiȘtergere
  7. pune omu` clipuri cu pantera, cu king diamond, scrie despre geoana, paranormal, tigari ... nimic, Stirner ... nimic!!!

    Pac un articol cu manelisti ... si vorba lui Cata "STÂGGJJJ" comenturile.

    RăspundețiȘtergere
  8. coaie, ce vrei sa filozofez despre tigari...plm, bad luck...despre Stirner nu ai mai scris de mult....de subiectul geoana ni se cam rupe iar flacara lui violet este pentru reporterii de "monden" ca sa intrebe toate patzachinele ce parere au, iar ele sa raspunda cu buzele lor mult prea date cu gloss...eu este foarte credincioasa si ma duc des la biserica....
    mai trebuie ceva adaugat?

    RăspundețiȘtergere
  9. domne eu v-am mai spus ca paine si circ ne trebe ca romeni nu gusta altceva ce pantera ce tigari ce stirner. cine sunt astie si la ce circ performeaza??? aceasta e intrebarea .a fost stirner la un show pacatos ? a participat lucky strike ala la eurovision ? canta geoana pa nusj cate octave ? e pai daca nu , nu ne intereseaza !!!!!
    in plus cred ca numele blogului spune tot si prevede ce avea sa se intample aici BAAAAA NU CULTURA CI MIZERIE MIZERIE MULTA SI GUSTOASA!!!!1

    RăspundețiȘtergere
  10. subiectul geoana cu flacara lui cea "violeta" nu mi se pare ca difera dah salam...prostia omeneasca la putere....cat despre cultura...nu s a mai scris de ceva vreme despre asta...oarecum peste tot a fost o farama de mizerie, de telenovela, ca asta va place....asa ca nu stiu daca este foarte mult de comentat

    RăspundețiȘtergere
  11. ce cultura ...

    oricum ma uitam la poza si daca nu as fi observat microfonul as fi batut pariu ca a fost surprins la buda ”in chinuri”, sau si acolo merge cu microfonul?

    RăspundețiȘtergere
  12. cu gura putin deschisa sa intre in gura mirosul amestecat de tigari si cacat.

    RăspundețiȘtergere

baga comment