blogspot visitor counter

marți, 13 octombrie 2009

Le Roi est mort !

Am ascultat ultimul album Phoenix, Back to the future. NIMIC. Am ascultat nimic.
Cât mă priveşte, Phoenix a murit. Nu mai există speranţă. Covaci nu mai e. Pentru mine e mort. Până acum l-am apărat cu toată puterea mea. Gata.
Cum să cazi atât de mult încăt să scoţi JENA asta de album? Cum să scoţi albume ca "Cei ce ne-au dat nume", "Mugur de fluier", "CANTAFABULE"(cel mai bun album românesc scos vreodată) şi să scoţi acum în anul 2009 idioţenia asta?
Îmi vine să plâng.
Plâng.
Poate această postare va încuraja pe unii să-şi cumpere sau să-şi descarce albumul. VĂ ROG SĂ NU FACEŢI ASTA! Dacă v-a inspirat vreodată Phoenix, v-a dat forţă, v-a dat "nebunia aia", vă rog eu frumos să nu ascultaţi albumul ăsta!

3 comentarii:

  1. Pai cum sa zici nu ascultati cand il critici atat de rau. M-ai facut foarte curios! Oricum nici ala dinainte, Baba Novak, nu era mare branza! Eu cred ca lu Covaci ii e foarte frica sa nu moara sarac. Am vazut tendinta asta la mai multi si banii nu au fost niciodata o buna sursa de inspiratie! Am zis!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ultimul album care din punctul meu de vedere a meritat este ”In umbra marelui urs”.

    Chestia aia cu ”mila 2 de langa 3” nici nu merita mai multe cuvinte. Aici ma si deosebesc de Costin, dupa albumul Baba novak am inteles ca Phoenix poate fi si o formatie de duzina care nu mai merita sa fie in atentie pt ce a creat recent, ci doar pentru trecut. Astfel nu sunt curios deloc sa ascult si ”ultimul album”.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau să aud cum fornăie balaurii, vreau misticism şi să fiu lovit în gură de un buzdugan pe care să scrie mare "ÎŢI DAU ÎN GURĂ MĂ MUIE CU BUZDUGANU ĂSTA PE CARE SCRIE ARHAISM"
    Nu vreau să aud miorlăituri.

    RăspundețiȘtergere

baga comment