blogspot visitor counter

joi, 17 septembrie 2009

Sunt din nou trist




Au scumpit cafeaua la Lucky. Când se făcuse mai frumos, peisagiu muieristic mai variat şi mai ofertant, pac au scumpit cafeaua frate. Cu un leu. Adică 7 lei mânca-ţi-aş să dai pe o cafea? Care nici măcar din aia căcată de maimuţe nu e. Ca să nu mai zic, lovitura de graţie a fost când am văzut preţul la sticla de 0,5 de apă plată. 7 lei. Ceeeeeeeee? 7 lei. Banu...dă banu! Dincolo era mai ieftin nu se aplică, pentru că în zona Lipscani nu găseşti cafea mai ieftină de 5 lei. Decât la Argentin...la pahar de plastic. Ar merge, dar ce facem iarna?

Deci suntem în căutare de loc în care să ne bem cafeaua mai ieftină de 6 lei şi să ascultăm o muzică (dacă se poate metal, e în regulă, acccept), să fie şi peisagiu muieristic variat şi ofertant la care să beleşti ochiu şi să-ţi curgă bala cât aştepţi pe unu pe altu.

Dacă vreunul dintre voi ştie asemenea local/bodegă/cârciumă/bar, vă rog să mă anunţaţi. Rog seriozitate.

10 comentarii:

  1. haha no coffee for you ... stay in school!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. eheeee. sweet days

    grrr. no coffee for me? I will bitchslap you in such a manner that you will never overcome the emotional trauma.
    The new term of student that you acquired makes you say such words, hah?
    ThaAnti is inlove, TheAnti is inlove, TheAnti is inlove.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh come on, dont be upset.
    Look, I will take you to a nice place, I will buy you something sweet. You will see everything will be fine again, I promise!

    RăspundețiȘtergere
  4. 7 lei pe o cafea e inca un pret rezonabil...Exista si mai ieftin? M-ai facut curioasa....

    RăspundețiȘtergere
  5. Evident că există şi mai ieftin. Întotdeaun poţi savura o cafea la pahar de plastic pe terasă la Argentin. 3 lei. Pe ceas. La Curtea Berarilor cafeaua este 5.50 lei.
    Adevărat este că preferi să bei o cafea într-un loc în care te simţi bine, nu contează până la urmă preţul cafelei. Dar o apă plată 7 lei?
    Tu la cât bei apa plată?

    RăspundețiȘtergere
  6. sincer, nu prea beau apa plata in oras, dar oricum e scumpa. Cat despre cafea, dat fiind ca sunt o mare amatoare, platesc mai mult de 7 lei, cam in toate cazurile.

    RăspundețiȘtergere
  7. Înţeleg să plăteşti mai mult de 7 lei pentru un anumit sortiment de cafea, dar 7 lei pentru un amărât de esspresso? Dă-o-ncolo de treabă!

    RăspundețiȘtergere
  8. zilele trecute am vazut un esspressor fain in supermarket - 600 ron. Poate se merita investitia si asa il bei acasa..?!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu prea beau cafeaua acasă. N-are farmec. Dacă nu bagi o bârfă, ceva. Nu caşti un ochi. Nu are farmec. Aşa că beau cafeaua în oraş.

    RăspundețiȘtergere

baga comment