blogspot visitor counter

miercuri, 19 ianuarie 2011

Sfârşitul lumii sau... mai dă-o dracului de treabă

Ieri, circulând cu preţiosul metrou, mi-a fost dat să văd ce nu mă aşteptam să văd niciodată. Am văzut un tip încălţat cu cizme din alea UGG sau cum naiba le zice. Le ştiţi cu toţii. Ştiu că le ştiţi! Deci, să vă descriu. Geacă din aia cu guler de blană, aici nu am ce comenta, că na, se mai întâmplă. Pe dedesubt se vedea un tricou alb şi peste, ghiciţi ce, da, aţi ghicit...O vestă neagră! Blugi mulaţi negri. Şi pac. Când m-am uitat să văd cu ce e încălţat. Pac, direct în moalele capului. Cizme UGG sau OGG, dracu să le ia.
Dude, it's just effing wrong!
Da, cică va veni sfârşitul lumii. Ne va înghiţi cea mai mare gaură neagră. Adică nu mai trebuie să ne facem griji pentru încălzirea globală şi alte bazaconii, că oricum vom fi supţi de gaură. Deci, party on guys!

11 comentarii:

  1. you would be a amazed, but.... http://www.berkleymagazine.co.uk/2008/11/trendsetters-men-in-uggs.html watch this dude...se pare ca e un nou trend.....foarte dezgustator....or fi comode, dar sunt gad damn ugly!
    nu era si pensat?....mie astia mi "plac"....

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite asa evolueaza cocalarul de mall......in mod sigur avea si manichiura facuta ... un veritabil metrosexual :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Referitor la link-ul pus de alina - pe tipul din prima poza (camasa si cravata) l-as fi preferat cu ”bocanci militari” si pantalonul bagat in bocanci.

    Cizmele alea nu arata chiar rau, dar parca le-as fi preferat mai degraba la femei, nu barbati. Si chiar si asa nu sunt printre preferatele mele. La fete arata laba piciorului mult prea lata si mult prea lunga ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu arata rau? Ma, tu vrei sa-ti cumperi cizme UGG si nu stii cum sa ne spui.

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci am inteles eu bine?! Ne luam cu totii nu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Nuuuuuuuuuu .....

    Am avut o imagine cu cainele Teddy cu privirea aia a lui de ”I am going to hump your leg! Muhahaha!„ si cu cizme din alea in piciorusele sale.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Teddy: Hei, cand te fac o chitara clasica?

    RăspundețiȘtergere
  8. ba vezi ca l-ai incurcat pe teddy!!!!
    o chitara clasica sa o faci pe mamaeee ca teddy e aia mica ( cealalta) de o scoti la cafele si la barfe adica aia known as " andreea tzatze"
    dar oricum cica vrea si ea sa o faci ...........o chitara clasica

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, ai dreptate, am incurcat borcanele.

    RăspundețiȘtergere

baga comment