blogspot visitor counter

joi, 15 aprilie 2010

Propunere legislativa

Propunere legislativa

In conditiile actuale consider necesara adaugarea pe listele de vot a optiunii ”Niciuna din optiunile de mai sus”. Astfel fiecare votant va avea posibilitatea de a respinge toti candidatii propusi in cazul in care considera ca niciuna dintre propuneri nu reprezinta o optiune viabila.

Aceasta nu trebuie confundata sau asimilata optiunii de neprezentare la vot sau anulare a votului. Acestea nu au efect decat in statistica. Optiunea ”Niciuna din optiunile de mai sus” trebuie sa reprezinte o modalitate de control si de a respinge candidatii in cazul in care acestia nu corespund dorintelor/asteptarilor electoratului. Astfel in cazul in care optiunea ”Niciuna din optiunile de mai sus” va obtine cel mai mare procent atunci trebuie tinute alegeri cu alte propuneri de candidati.

Trebuie sa recunoastem – sunt momente in care absolut toate optiunile [prezentate pe listele de vot] sunt proaste. Atunci de ce sa votam o optiune care nu ne place sau sa anulam votul sau sa nu ne prezentam?

Optiunea ”Niciuna din optiunile de mai sus” va asigura ca votantii au intodeauna o varianta viabila in a controla clasa politica, chiar daca aceasta optiune e aceea de a respinge absolut tot ceea ce este propus!!!

TheAnti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

baga comment