blogspot visitor counter

vineri, 5 martie 2010

Friday, it's a magical day, it's music day with Canibal


Asculta mai multe audio Muzica

My favourite Turkish metal band

MEZARKABUL - FOR THOSE WHO DIED ALONE
ALBUM: UNSPOKEN (2001)

7 comentarii:

  1. Radu+"unspoken" = love !!! cel mai bun album ascultat anul asta

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiati ca melodia turceasca care a castigat Eurovizionul acum cativa ani este compusa de unul dintre chitaristii de la Mezarkabul?

    P.S. :Mezarkabul insemna Acceptarea mormantului.

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place (chiar mult), si am stat in weekend sa ascult si alte melodii ... Anatolia

    RăspundețiȘtergere
  4. iti dau si discografia daca vrei

    o sa pun zilele astea un cantec anti S.O.A.D (System of a Down), replica la Holy Mountains

    Scare SOAD

    RăspundețiȘtergere
  5. ma ce treaba are SOAD cu mezarkabul? si de ce trebuie sa pui etnia artistului inainte de valoarea lui si a produsului artistic ? mie mi se pare superficial ...... Daca ai fi sustinul ca sunt lipsiti de calitati si implicit valoare artistica si ai fi avut si niste argumente pluzibile cred ca arfi fost altceva . Si ca sa nu uit ;comparatia cu talmaci era pentru ca de exemplu (si e valabil si in cazul asta )ala o uraste de moarte pe adina segal doar ptr ca e evreica [un fele de " de ce l-ai omorat ma pe gheorghe?- pentru ca pe tasu il cheama bastus !- pai si care e treaba ?ati trait impreuna 50 de ani si acum ti-a venit ?- da da asta l-a tradat pe burebista !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. omule, SOAD nu are nicio treaba cu Mezarkabul. Vroiai sa fac post separat sa-l anunt pe TheAnti ca pun o melodie anti SOAD?
    In primul si in primul rand, o formatie transmite un mesaj. Da, am pus mesajul in fata valorii lor pentru ca tocmai mesajul lor i-a adus acolo unde sunt. Daca Tudor Gheorghe ar fi cantat despre bani, valoare si masini, ti-ar mai fi placut? De altfel am si precizat, replica la Holy Mountains. Sper ca nu mai e nevoie sa zic despre ce e vorba in melodie.
    Lipsiti de calitati nu ii consider, dar resping ideile pe care acestia le sustin si astfel postarea unei melodii anti SOAD mi se pare oportuna si deloc superficiala.

    RăspundețiȘtergere
  7. ca sa nu se inteleaga gresit am sa completez : canibal nu are nimic nici cu evreii si nici cu adina segal

    RăspundețiȘtergere

baga comment