blogspot visitor counter

marți, 13 decembrie 2011

Versus

Ei bine, dacă nu ştiaţi, forţele de apărare ale Iranului au doborât la începutul lunii decembrie un avion american de recunoaştere fără pilot, model RQ-170 Sentinel. Nu trebuie să menţionăm  faptul că avionul survola spaţiul aerian al Iranului în momentul în care a fost doborât, invizibil fiind. 
Iranienii au şi apărut la televizor: "Hei, americanilor, ghiciţi ce este în spatele nostru. Da! Este avionul vostru fără pilot! Pe care noi vi l-am doborât!"
Americanilor le-a trebuit ceva timp să recunoască că avionul este al lor. Luni, Obama a declarat, în timpul întâlnirii cu Al Maliki (preşedintele irakian), că le-a cerut iranienilor avionul înapoi, dar nu se aşteaptă ca aceştia să-l returneze. Gen, cât de prost poţi fi!? Replica iranienilor nu a întârziat să apară: "Bă, de-acum încolo, avionul este al nostru."
Oricum, se pare că americanii nu mai au nicio jenă. Nu tu "Bă, să vezi că a fost o eroare în sistem şi am ajuns în spaţiul vostru aerian din greşeală, ne cerem scuze, am vrea avionul înapoi.", ci direct: "Da, este avionul nostru, da, vă spionam...şi ce? Aveţi vreo problemă? Vrem avionul înapoi!"
Partea cea mai tare e că iranienii au declarat că mai au puţin şi vor sparge codurile avionului, iar pasul următor este să-l şi producă.
sursa foto: wikipedia

10 comentarii:

  1. chiar ca priceless... Obama o sa duca America de rapa... nici macar manusi nu poarta astia... :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. da, saracii... o sa le inghete manutele in iarna nucleara ce va veni

    RăspundețiȘtergere
  3. da sa-si scoata ochii intre ei, abia astept... oricum in romania nici razboiul nuclear nu ajunge, asa poate devine romania singura tara din lume :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. da? si cu rachetele "scutului antiracheta" ce te faci?

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca postez si eu textul despre SUA si Palestina o sa se spuna ca suntem anti-americani.

    RăspundețiȘtergere
  6. Baga!
    Ce-o sa se-ntample? O sa ne bage in inchisoarea secreta CIA din Romania? Vedem si noi care-i treaba pe-acolo, tortura, alea, alea...

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu vreau parnaie, nici tortura ... o sa il bag peste cateva zile.

    RăspundețiȘtergere
  8. da sigur... ca si cum asta cu antiamericanii ar fi o surpriza... stai linistit stiu deja, da' nu se pot apropia de noi, ne apara serviciile secrete iraniene :))) stiu eu sigur!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. deci am vrut sa scriu antiamericani... da' na ... nu ma mai repet. scuze.

    RăspundețiȘtergere

baga comment