blogspot visitor counter

miercuri, 21 decembrie 2011

Popa si Lincolnul MKZ

Mitropolitul orasului Varna conduce un model de Lincoln MKZ. Conform spuselor sale doar presedintele Americii, Barac Obama mai are un astfel de model. Deasemenea merita mentionat ca modelul respectiv de Lincoln va fi lansat in Bulgaria abia in 2012.

In general un astfel de comportament este atribuit unei crize a varstei mijlocii sau unor mofturi si teribilisme ale copiilor rasfatati. Putem aplica acelasi mod de gandire si pentru preoti sau politicieni?

Preotii ar trebui sa il serveasca pe dumnezeu, biserica si credinciosii. Politicienii de asemenea ar trebui sa serveasca interesele cetatenilor.

Oare la ce s-au gandit cetatenii bulgari cand l-au vazut pe Mitropolitul orasului Varna intr-o asemenea masina? Cum te simti cand cineva care traieste din banii unui stat aflat in criza se comporta ca si cand ar fi detinatorul unei corporatii internationale de succes cu profituri incomensurabile?

3 comentarii:

  1. Aia care zic: "Ia uite-l si pe asta, ce cauta in asemenea masina?" sunt mai putini decat cei care spun: "uite-l pe sfantul parinte, sa plecam capul cu smerenie, e invatatorul nostru cel mai de seama" (cred ca am spus o blasfemie, dar na, cum sunt nepriceput in tainele bisericesti, nu conteaza)

    RăspundețiȘtergere
  2. acest mitropolit avea hotele si terase pe jumatate din litoralul marii negre asa ca nu a luat bani de la biserica pt asa masin ci prin alte metode i-a facut

    RăspundețiȘtergere

baga comment