blogspot visitor counter

marți, 6 decembrie 2011

Jos dictatura!!! sau ‘Are’ si unii drepturi!!!

Se intampla ceva ciudat pe blog. In ultima vreme nu s-a prea postat. Dar asta se stie deja. Pana cand dintr-o data toata lumea a inceput sa posteze. Haos total!!! In fiecare zi cate trei, doua, cinci articole. Zici ca-i competitie. L-am speriat si pe Canibal! A uitat sa posteze vineri ‘Friday bla bla bla music day’. Ideile curg garla. Activitate atat de la autori cat si de la administratori. Dar nu asta e cea mai mare problema a mea. Se pare ca lucrurile s-au cam schimbat pe aici. Cum? Stati ca va si spun. Se pare ca acum nu mai avem voie sa comentam decat daca ne da voie Canibal. Deci daca nu suntem autori sau administratori suntem cenzurati. (pe mine nu ma afecteaza …:))) Totul, cred eu, a inceput cu comentariile anonime ce contineau cateva cuvinte nu prea ‘frumoase’, comentarii cam prea agresive as spune eu (sa imi fie cu iertare dar se pare ca-s toate indreptate impotriva lui TheAnti). Deci cum eu sunt paranoia si sufar de ‘scenarita’ am ajuns sa cred ca intre Canibal si TheAnti a avut loc o intelegere secreta, si anume - le luam astora dreptul la libera exprimare, afisam doar ce ne convine. Nu-i prea corect. Nu?! Deci prin urmare fac un apel: oricine ai fi tu Anonimule te rog spune-ne cine esti. Puterea e la tine. Ia-ti inima in dinti si recunoaste pt ca altfel dictatura astora nu se va mai termina! Crede-ma am incercat… am iesit la cafea, am facut trafic de informatii, mai am putin si imi vand sufletul. Vreau doar atat: LIBERTATE DE EXPRIMARE!!! Deci te rog, rupe misterul, lumineaza-ne, vorbeste-ne despre tine!(iti ofer si recompensa) Daca o faci iti voi ramane mereu datoare, pe veci!!!

Pana cand vremurile se vor schimba si Anonimul isi va asuma raspunderea pentru ca eu stiu ca este o persoana demna care iubeste dreptul la libera exprimare, voi tipa : JOS CENZURA!!!

*pt cei interesati: maine organizez protest! Detalii la telefon! Bannerele le aduceti voi! V-am pupat!

8 comentarii:

  1. SOC!!! LIVE de pe canapeaua unde are loc protestul ANTICENZURA!!!

    Ma simt nevoit sa aduc niste lamuriri inainte ca situatia sa degenereze si sa urmeze EXECUTIA IN PUBLIC A DUO-ULUI DE DICTATORI CANIBAL SI THEANTI.
    Discutia despre existenta unui filtru (am ales termenul acesta intrucat CENZURA mi se pare total nepotrivit pentru a descrie ce se intampla de fapt cu comentariile cititorilor) pe blog este disponibila tuturor cititorilor la sectiunea de comentarii a unei postari anterioare.
    Barbs, situatia este urmatoarea: pentru a evita situatii viitoare ca aceea creata de Anonim, in care sunt folosite cuvinte "nepotrivite", cu care banuiesc ca nici tu nu esti de acord, oricat de impotriva cenzurii ai fi, sunt disponibile urmatoarele optiuni
    - la momentul intrarii pe blog sa se intre automat pe o pagina care sa avertizeze ca blogul contine materiale destinate adultilor;
    - sa se modereze comentariile;
    - se se permita comentarea numai utilizatorilor inregistrati sau de pe un cont Google.
    Te rog sa reflectezi si sa alegi una dintre optiuni. Alegerea ta va fi luata in considerare.
    Iti multumesc,
    O zi buna!
    CANIBAL

    RăspundețiȘtergere
  2. aaaa whatever... facem cenzura mai dulce nu? sau negociem in asa fel incat sa para ca restul au de ales, iar prin restul ma refer la ceilalti care nu fac parte din duo :p
    oricum asta e cel mai lung comentariu pe care l-am primit (sunt mandra de mine)
    protestul nu-l fac de pe canapea ca ma duc la dalles sa fac window shopping si apoi la nasa
    nu ar fi mai simplu sa ne spuna anonimul cine e?
    cat despre otiuni eu vreau sa nu se schimbe nimic sau sa se schimbe pe ici pe colo da' sa ramana la fel.

    RăspundețiȘtergere
  3. ale dracu' unghii de pitipoanca ... deci era 'cat despre optiuni...' (protest inceput de masa analfabeta a blog-ului :))) )

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai! Care mai vrea revolutie ca am bani de dat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca lumea se refera la Anonimul care a pornit toata tevatura asta, Jew Hateru' adica.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ toata lumea: nu imi mai pasa, faceti ce vreti... am fost manipulata... renunt la revolutie...

    RăspundețiȘtergere

baga comment