blogspot visitor counter

marți, 13 decembrie 2011

"...in primele zile de scoala, i-au cerut bani... si ea e mai dezvoltata asa, e mai dezvoltata..."

MAGNIFIC



"Noi nu suntem scandalagii...suntem elevi care venim la scoala"

8 comentarii:

  1. Doamne dumnezeule...ne-am tampit de tot... eu sunt din timpuri noi... baiatul m-a agresat...

    RăspundețiȘtergere
  2. E perfect logic:
    Baiatul e din tineretului deci nu e din cartierul in care a avut loc incaierarea (Mihai Bravu) => tipu` are coaie a iesit de la el din cart`er.

    Sora lui e mai dezvoltata adica buna de pula, dar el nu putea sa zica asta ca e baiat cu bun simt.

    Chestie ala cu fes se crede tare smecherie si un actor bun pt ca foloseste cuvinte pe care el oricum nu le intelege. Cu cat vorbeste mai mult are impresia ca "l-a facut" pe ascultator si mareste miza folosind cat mai des cuvintele alea noi insotite de cate un "ma intelegi" ca stie ca noi ceilalati suntem mai prosti ca el, iar el tre sa faca cate o pauza din cand in cand sa ii putem urmari firul povestii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt consternat. Cum in doar cativa ani, suntem martorii aparitiei unui nou limbaj. Sa vorbesti ca un cur reprezinta o moda. Limba romana vulgara. Vorbesti vulgara? Nu? Nu esti acceptat de categoria sociala in crestere, denumita "bagabonti". Cred ca e momentul sa fac o prezicere: in aproximativ 10 ani vor exista doua limbi romane oficiale. Limba romana si limba romana vulgara (asta de o auzim din ce in ce mai des). Sunt curios cum ar arata documentele oficiale in limba romana vulgara. Oare in loc de "presedintele tarii a declarat, ieri, la finalul intalnirii cu partidele din opozitie..." va fi "sefu' tarii a zis ieri dupa ce a tras un chiolhan cu dusmanii care este..."?

    RăspundețiȘtergere
  4. eu sper ca si aici sa functioneze principiul ajungerii la saturatie ( vezi disparitia din limbajul de strada a unor cuvinte ca " misto,cashto, benga )si mai sper ca romana asta vulgara sa fie inlocuita de o romana mai spalata si mai apropiata de LIMBA ROMANA . sunt naiv???!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Romana vulgara era si inainte in general o vorbeau "taranii", nu folosesc termenul peiorativ, ci in sensul de locuitori din zona rurala.

    Mai aveam de-a face cu o limba: cea a sub-urbiei bucurestiului (compusa de 2 generatii). Populatia sub-urbiei bucurestiului este compusa tot din "tarani", adica oameni adusi in perioada comunismului din zona rurala pentru a servi industrializarii (generatia 1).

    Aceasta este continuata de generatia 2 versiunea a): copiii noilor bucuresteni. Fara educatie, fara sa aibe parinti educati, limitati la zona cartierului dezvolta un limbaj propriu - ceea ce se vede in videoclip.

    Generatia 2, versiunea b - o stii foarte bine romano-englezii. Limbaj dezvoltat de copii acelor tarani (proaspeti bucuresteni), dar care au aflat ca exista si limbi straine.

    RăspundețiȘtergere
  6. foooarte tare!!! m-am ras singura rau de tot!!! jos palaria pt TheAnti!

    RăspundețiȘtergere
  7. din categorie http://www.youtube.com/watch?v=kOeB7eIdSyA&feature=player_embedded#!

    pt cine doreste si mai mult si mai luciu Vax populi ruleaza

    http://www.vaxpopuli.ro/

    RăspundețiȘtergere

baga comment