blogspot visitor counter

joi, 8 decembrie 2011

De ziua SMS-ului

Ascultam azi la radio o emisiune dedicata zilei SMS-ului, iar ascultatorii erau indemnati sa spuna ce SMS-uri faine/amuzante au trimis.

Un SMS de care unul dintre radio-ascultatori era foarte mandru suna in felul urmator: "Vrei sa fii sotia mea!"

Nu stiu de voi, dar eu recunosc ca am trimis SMS-uri penale: m-am despartit de cineva prin sms, m-am invoit de la munca prin sms, mi-am prelungit concediul prin SMS. Sunt constient de faptul ca nu prin SMS ar fi trebuit sa fac lucrurile respective si parca pana acum m-am simtit prost de faptul ca nu am ales o alta cale. Poate am fost un las in momentele respective, poate m-am temut ca daca imi este auzita vocea respectiva persoana isi va dea seama ca am ceva de ascuns si ca intentiile nu sunt tocmai nevinovate.

Dar totusi - sa ceri in casatorie prin SMS? Poate fi ceva mai naiv, mai ignorant, mai jalnic, mai neinspirat de atat?

8 comentarii:

  1. Nu stiu cum e asta cu "vrei sa fii sotia mea", inca nu am incercat pe bune, doar pe naspa de 2 ori :))), dar banuiesc ca nu vrei sa ti-o iei peste nas live, vei tine minte momentele astea toata viata si te vor bantui in cele mai inoportune momente.
    oricum, parerea mea, sa ceri in casatorie prin sms = sa dai papucii prin sms. acelasi lucru

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Canibal:nu prea ai dreptate, nu-i acelasi lucru ... daca ii dai papucii prin sms ai scapat de ea, n-o mai vezi, bafta... daca o ceri de nevasta prin sms... o sa iti reproseze tot restul vietii ca ai fost atat de zgarcit incat nici un buchet de flori nu ai luat :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Deacord cu barbie - sunt 2 lucruri foarte diferite.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu luati in calcul o posibilitate. Sa luam ca exemplu urmatorul scenariu, cel mai probabil in cazul insului de mai sus cu sms-ul: E in limba dupa o tipa. In limba tare de tot. Ea nu prea dupa el. Adica, e cu el, dar nu are cine stie ce tragere de inima sa se complice si cam are de gand sa-i dea papucii in urmatoarele doua saptamani. Tipul, na, e mai desteptut asa si miroase ceva. Ii trece prin cap sa faca un gest si sa o ceara de nevasta. Dar s-a gandit inainte ca aia nu da doi bani pe el si ce si-a zis... Ma, decat sa o cer pe aia si sa se rahateasca pe sentimentele mele puternice. Imi face dracu vreo scena. Mai bine ii dau un sms.
    De acord, sa dai sms cu Vrei sa fii sotia mea, e total neinspirat.
    Dar nici cu despartirea prin sms nu mi-e rusine. La fel de neinspirata e. Cat priveste partea cu ai scapat de ea...Ia amintiti-va voi putin. Da, mai ales voi doi, Barbs si TheAnti. Ia faceti voi o mica calatorie in trecut. Unii mai primesc si astazi telefoane.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Canibal: hai sa nu aruncam cu pietre de aiurea ca nici gradina ta nu e prea curata domnule 'nu pot sa traiesc fara tine'. raman la parerea mea, oricum din ce spui tu iti cam lipseste curajul si ai fi genul care trimite sms... (gluma), si stiu si de ce a trimis TheAnti sms dar nu zic... mai bine va santajam pe amandoi si imi impuneam dictatura pe blog :))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa imi fie cu iertare dar nu eu sunt emitentul acelor cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  7. eu cred ca sms-ul are etect invers in ambele cazuri si exemplific
    1: " fa nu mai suntem impreuna " o sa o enerveze atat de tare ca nu ai avut boashe sa ii spui in fata incat o sa se agate de tine si de a dreacului ce e ea o sa faca tot posibilul sa ramanett impreuna . rezultatul nescontat
    2 " vrei sa fii sotia mea" o sa o determine sa fie si mai hotarata in a te lasa balta si pe tine si pe sentimentele tale ca" daca nu ai fost suficient de barbat incat sa iti iei inima in dinti si sa te faci de cacat si sa suporti un eventual refuz nici nu mai are rost sa te vad sau sa vb cu tine "

    RăspundețiȘtergere
  8. eu oricum nu stiu sa scriu mesaje asa ca nu scriu. traiasca sms-ul!e mai ieftin decat convorbirea in sine.. ce te faci dc e in alta retea?

    RăspundețiȘtergere

baga comment