blogspot visitor counter

marți, 7 septembrie 2010

WTF

Da. Şi ne-am întors din concediu. Şi e de keke să mergi la muncă după ce ai frecat menta 3 săptămâni.
Am fost la Iron Maiden în Cluj. Nu mă aşteptam să fie atât de tare Clujul. Victor şi Oana vă mulţumesc încă o dată pentru că aţi băgat la voi în casă 3 bagabonţi beţivani. Dacă mergeţi în Cluj să nu rataţi cafeneaua Insomnia. De văzut. Şi am fost la Iron Maiden. Să vezi a doua oară în viaţă formaţia pe care o asculţi de 13 ani. Fucking overwhelming. Atât! Dumnezeu (vorba lu Sega). Şi am dormit la TheAnti acasă pe covoraş (drept pedeapsă) că sunt tembel şi am uitat să-mi iau cheia de sus şi nu am avut cum să intru în casă. Şi nu am putut să-mi bag riff-urile la chitară, deşi mă mâncau buricele degetelor.
Şi ne-am întors la Tulcea după Maiden. Şi am băut cafele la Istru. Şi am mâncat plăcintă cu brânză de la Arni. Miam miam. Şi am fost la pescuit peste Dunăre. Unii au fost la Constanţa.
Unii au fost ca poponarii la Sfântu Gheorghe, cică la festivalul de film. Nenea Sandu, am zis, la anu la Stambul.
Şi am plecat la Portiţa. Unde nu a fost ca anu trecut. Că nu am vazut-o pe EA. Nu era nici măcar o altă EA. Dar erau valuri noaptea şi se auzea făăăăăşşşşş făăăăşşşş şi mă uitam la stele şi îmi venea să mă culc dar mă duceam cu ăştia să băgăm o cafea. Nea Cernagor nu ne-a dus ca vântu şi ca gându pe lac anu asta. Nasol.
Şi am ajuns iar la Tulcea şi am băgat iar cafele la Istru şi am ieşit cu bicicleta. Şi m-am întâlnit cu Diriga şi m-am bucurat şi s-a bucurat şi ea. Şi am alergat şi era să mă întâlnesc cu Diriga de dimineaţă dar nu ne-am întâlnit că am ajuns la 8 jumate la Ciuperca şi ea pleca de acolo la ora aia.
Anul ăsta nu am fost în baltă. Oare de asta nu mi s-au părut suficiente cele 3 săptămâni de concediu? Sau pentru că nu am făcut destule, să mergem la Măcin de exemplu, să mergem la pescuit de mai multe ori.
Lasă... la anu

3 comentarii:

baga comment