blogspot visitor counter

joi, 30 septembrie 2010

Ma duc azi dimineata sa-mi cumpar un abonament la Metrorex, caci imi expirase celalalt. Scot banu. Nu ma uit pe lista cu preturile. La 50 sau la 27?ma intreaba doamna din ghereta, aratandu-mi lista cu preturile. 62 sau nelimitat? ma intreaba iar, eu uitandu-ma nedumerit la dumneaei. Ma uit pe lista. Ce-mi vad ochii? Abonament lunar de 62 de calatorii si abonament lunar nelimitat. Ala de 62 de calatorii 27 de lei, ala nelimitat 50 de lei. Oaaaaaaa!!! Ce ma? Evident, mi-am luat de 62 de calatorii. Ma, nu va iau eu la palme daca nu-mi vor ajunge acele 62 de calatorii? Nu va iau? Ba va iau, ma, hotilor!
Recomand sa ascultati Cannibal Corpse in metrou, pentru a putea face fata valurilor de nervi.

15 comentarii:

  1. Intr-o luna cu 31 de zile inseamna 2 calatorii pe zi.

    Dimineata mergi la munca cu metroul, apoi te intorci [tot cu metroul] acasa si gata. Stai intre 4 pereti ca si asa ti-au taiat salariul.

    Ce vrei sa faci si altceva? Deci ai bani! .... Maaaa tu nu esti din ala? De sugi sangele boborului?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da! Am bani cat sa trec strada. Dupa aia nu stiu daca ma mai descurc.

    Sa facem economie la calatoriile cu metroul.

    Mi-ati taiat salariul. Ok. Trebuie. Sa scoatem tara din cacat. Foarte bine. Facem. Dar sa-mi bagi abonament nelimitat la 50 de lei. Nu! Ce dracu e asta? Chiar in halu asta? Ma duc doar la munca in cursul saptamanii ca sa am calatorii pentru weekend?

    RăspundețiȘtergere
  3. pt weekend iti baga alt abonament (numit de weekend cu calatorii nelimitate la vro 8-10 lei)asa era vorba....

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce mizerie este asta? abonament de weekend?
    calatorii nelimitate pentru 2 zile la 10 lei? nu mai inteleg nimic. hhhhhuuuuuuuuuuuuuuoooooooooooooooooo
    moarte hotilor

    RăspundețiȘtergere
  5. coaie, te plangi aici ca o fetitza.....in constanta abonamentul pe o singura linie...subliniez: o singura linie, este de 55 RON....si nici macar de reducere nu mai beneficiez....iar tu te smiorcai aici ca abonamentul nelimitat, in conditiile in care poti sa ajungi in tot bucurestiul, este de 50 RON.....what the fuck!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu care dintre noi este smiorcait ;), dar nu asta conteaza.
    Important e ca nu imi convine sa am salariul redus si sa ma duc la munca, caci nu ma duc in alta parte, la distractie, sa spunem, in fiecare dimineata, folosind un abonament de 50 de ron, dublu fata de cat plateam inainte. Macar sa-l fi facut 30 de ron, dar 50 mi se pare odios de mult. Ma doare fix undeva ca acum suntem la nivelul preturilor din Europa. Da, dar eu nu castig mii de euro pe luna. Asa ca, vreau ca abonamentul nelimitat sa coboare pana la o limita mai decenta, sau mai usor de suportat din punct de vedere moral. Adica sa nu ma treaca toate sudorile din cauza nervilor cand ma uit pe lista de preturi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca pretul abonamentului nelimitat este ultima problema in ceea ce priveste metrorex. Azi am stat 30-40 de min la Iancului timp in care au trecut doar 2 metrouri.

    Daca te temi de costuri nu la abonamentul nelimitat trebuie neaparat sa te uiti ci la la cel de 62 de calatorii.

    Cel mai probabil in medie ai sa faci cam 3 calatorii pe zi (1 zi 2 calatorii, alta zi 4 calatorii) asta inseamna 63 de calatorii in 21 de zile.

    Deci este mai avantajos sa iti iei 1 data la 3 sapt un abonament de 62 de calatorii (27+6.75=33.75 pe luna) decat sa platesti 1 abonament nelimitat pe luna adica 50 pe luna.

    Cel nelimitat este avantajos daca faci in fiecare zi mai mult de 4 calatorii cu metroul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu zic nu cum sa fac sa ma descurc mai bine, ci ca nu-mi convine de nicio culoare nici abonamentul de 62 de calatorii, nici cel nelimitat.
    Eu zic sa-mi creasca salariul. Da!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vorbim si cu Andreea si facem o revolta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ne vedem la ”cafeneaua conspiratiilor” de pe strada revolutionarilor, nr 25%, etaj TVA, camera 24%

    RăspundețiȘtergere

baga comment