blogspot visitor counter

miercuri, 8 septembrie 2010

Esteeeeee!

Esteeeee!!!

Romania a obtinut 1 punct din confruntarea cu Belarus! Succesul este cu atat mai important cu cat meciul a avut loc in deplasare! Sa speram ca baietii nostrii vor reusi un rezultat bun si impotriva Luxemburgului si in felul acesta vom fi favoriti la a incheia grupa pe penultimul loc. Ar fi un rezultat extraordinar si am incheia aceasta campanie de calificari cu succes.

Consider ca in meciul cu Luxemburg, Forescu ar fi un jucator cheie care ar trebui neaparat titularizat. Este perfect pentru stilul de joc pasiv cu multe pase in spate.

Chiar daca unora comparatia le-ar parea ciudata dar acest magnific jucator (Florescu) imi aduce de multe ori aminte de ”genialul” Lupescu. Doar ca Lupescu asa zis si ”pase simple” sau ”lipsa de imaginatie” cum prindea mingea o trimitea imediat lui Hagi, Florescu de partea cealalata fie paseaza in spate, fie daca paseaza in fata o da adversarului.

Daca, insa, reusim sa mentinem aceasta tactica sunt sigur ca vom reusi un perfect 0-0 cu Luxemburg, si cine stie, daca se impiedica unu-doi bucatari luxemburghezi putem chiar sa dam gol.

De tinut minte:
- fara un-doiuri
- fara invaluiri
- fara pase ”dintr-o bucata”
- fara incrucisari
- fara pase in fata
- doar pase in spate
- daca este imperios necesar sa se dea mingea in fata a se folosi centrari lungi in aut
- preluarea sa ”aibe” minim 3-4 metri
- pasele sa nu fie date pe pozitie viitoare.

2 comentarii:

  1. da. felicitari lui Razvanel pentru ca in sfarsit a format o echipa castigatoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. se vede ca echipa joaca mai bine fara vedeta internationala Mutu

    RăspundețiȘtergere

baga comment